Backens gård
Gården
Hästar
Katter
Fotogalleri
Resor & semestrar
Projekt
Djur vi haft
Länkar
Startsidan
Gästbok
Blogg
   
 

Semesterminnen

 

Hela familjen gillar resor och på senare år har vi blivit riktigt beresta. I maj i år har vi besökt London och 2005 var vi i Skottland och i Belgien (där vi besökte Erika). Dessutom var vi under sommaren i Skeppstad och Båstad på västkusten. Här kommer vi också att lägga in bilder från besök vi gjort hos goda vänner och besök vi fått i vår tur.

På den här sidan kommer ni att kunna läsa om främst Herbert och Elisabeths resor samt klicka på rubrikerna som länkar till resebilder om ni vill se mer.

London 2006

Här kommer lite om resan till London i månadsskiftet april-maj 2006.

Skyltfönster på Oxford Street

Tio i tolv den 28 februari satt vi och panikbeställde en resa. Herbert hade gamla EuroBonuspoäng som gick ut om 10 minuter!! London blev det alternativ som funkade bäst och var billigast för att köpa en biljett till Elisabeth. Resan beställdes till de sista dagarna i april och de första i maj. Poängen räckte även till två nätter på Radisson SAS-hotell nära Oxford Street. Fantastisk frukost, sköna sängar och promenadavstånd till shoppingen. De andra två nätterna bodde vi i en skrubb (ett så kallat trestjärningt hotell???) i en källare som inte fanns mycket trevligt att säga om... Vi besökte många pubar och en del sevärdheter, hoppade av och på bussar och hade det däremellan riktigt mysigt. En av höjdpunkterna var Portobello Road med alla sina människor och roliga saker. Buss är ett billigt och bra sätt att se London om man köper dygns- eller flerdygnsbiljetter. Staden är annars tyvärr väldigt dyr men värt att åka till ändå, särskilt när inte turistsäsongen har kommit igång.

Skottland 2005

I maj 2005 reste Herbert och Elisabeth runt i Skottland med bil. Bland annat körde vi längs östkusten och hälsade även på Linneas goda vänner Jean och Tim Connell i Auchtermuchty, Fife. Jean och Tim föder upp undebart fina highlandponnyer samt hundar. De tog hand om oss på ett fantastiskt sätt och visade oss runt och lät oss bo en natt hos dem.

USA 2002

I juni 2002 åkte Herbert, Elisabeth och Erika till USA i tre veckor. Vi besökte våra amerikanska familjer i Tuscumbia, Alabama, och i Charlotte, North Carolina. Dessutom hälsade vi på Patricia utanför Nashville, Tennessee. Turistade en del gjorde vi också.