Backens gård
Gården
Hästar
Katter
Fotogalleri

Resor & semestrar

Projekt
Djur vi haft
Länkar
Startsidan
Gästbok
Blogg
   
 

USA sommaren 2002
Det var fantastiskt kul att åter få träffa "våra" amerikanska familjer i Tuscumbia, North Carolina och Tennessee. Man förstår inte hur mycket man saknat dom och landet förrän man är där igen. Den här gången flög vi till Washington och passade på att ta en liten titt på staden i samband med hemresan. Tyvärr var det outhärdligt varmt, så orken räckte inte så långt. Vi åkte även runt och turistade lite. Vi besökta bland annat Mammoth Caves stalaktitgrottor djupt nere under jorden. De finns i Kentucky. Cherokee med indianmuseer var ytterligare en anhalt på resan.

 
Washington DC
Elizabethtown, Kentucky
Capitoleum, Wahington DC
Mammoth Cave,  Kentucky
Tuscumbia, Alabama
Inez & John McWilliams, Erika & Herbert
Kacie, Inez & TC
Nationaldagsfirande 4 juli
Nathan underhåller och farmor Inez lyssnar
Nathan med Pontiacen som Erika älskade...
Lesli &kompis, Cissi, Annie & Herbert
Nashville, Tennessee
Efter Tuscumbia for vi till Patricia Huskins-McWilliams utanför Nashville, Tennessee. Vi var på Rainforest Cafe och åt middag ackompanjerade av ljud frå regnskogen, inklusive åska och elefanttjut varje gång någon beställde en speciell efterrätt! Dagen efter åkte Herbert, Erika och Pat till Nashville och såg bland annat en kopia av det grekiska templet Parthenon. Elisabeth hade magsjuka och fick stanna hemma med hunden...
Charlotte, Nort Carolina
Vi besökte Bill och Jane Griggs och deras barn Margareth och Will. En kväll hade vi picknic i en park där det var orkesterunderhållning. Vi hälsade också på Bills pappa George i Kannapolis.
Bill, Margareth, herbert, Erika och Jane (Will)tultade omkring bland människorna)

New York, New York

Vi tillbringade en heldag i New York med besök i bland annat Empire State Building, Statue of Liberty (fast statyn var stängd på grund av rädslan för attentat, vilket man inte upplystes om förrän man var där) FN-skrapan, Ground Zero och en massa vandrande.

Erika med havsbris i håret på väg till Liberty island
Manhattan Skyline i bakgrunden och två snyggingar i förgrunden